Analistul politic Cristian Pîrvulescu va conferenţia la UMF Iaşi

vineri, 15 februarie 2019, 13:44
1 MIN
 Analistul politic Cristian Pîrvulescu va conferenţia la UMF Iaşi

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ relansează în 2019 seria Conferinţelor „Grigore T. Popa“ prin invitarea unuia dintre cei mai cunoscuţi politologi români, Cristian Pîrvulescu. 

Analistul politic va vorbi la UMF pe 27 februarie, de la ora 16.00, în Aula „George Emil Palade“, despre „Decăderea democraţiei. Ce rămâne din idealul democratic astăzi?“. „Continuăm seria conferinţelor culturale ale universităţii noastre cu un cunoscut politolog comentator politic şi activist pentru democraţie şi drepturile omului. Este vorba de domnul Cristian Pîrvulescu, care ne invită să reflectăm asupra democraţiei, concept care s-a dovedit a fi mai complex decât îl vedeam în urmă cu 30 de ani, după căderea comunismului în România“, a declarat prof. dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iaşi.

Cristian Pîrvulescu este conferenţiar universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice de la SNSPA Bucureşti, al cărei decan este din 2005, unde predă cursuri de introducere în ştiinţa politică, politici comparate şi instituţii politice. Între 1999 – 2005 a fost membru al juriului Barometrului de Opinie Publică, cercetare bianuală realizată de Fundaţia pentru o Societate Deschisă, iar din 1999 este preşedinte al Asociaţiei ProDemocraţia.

 

 

Comentarii