Cauți un loc de muncă ? AJOFM Iași pune la bătaie 746 de posturi, majoritatea pentru cei cu studii medii

vineri, 04 septembrie 2020, 09:58
1 MIN
 Cauți un loc de muncă ? AJOFM Iași pune la bătaie 746 de posturi, majoritatea pentru cei cu studii medii

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași anunță că sunt disponibile în această perioadă 746 de locuri de muncă în județ. Atât marii angajatori locali, cât și firmele mai mici au nevoie de forță de muncă, majoritatea joburilor fiind pentru absolvenții de studii medii, respectiv 663, în timp ce 83 de posturi se adresează celor cu studii superioare.
 

Cele mai multe angajări le fac în prezent firmele de construcții, care caută ingineri constructori, zidari, zugravi, fierari-betoniști, electricieni, dulgheri, mecanici utilaj, finisori sau faianțari, 356 de astfel de poziții fiind disponibile pe raza județului Iași. 

De asemenea, un alt domeniu în care se solicită mână de lucru este cel al confecțiilor, 66 de posturi fiind ofertate pentru confecționeri articole textile sau croitori. Cei 211 de angajatori mai caută economiști, analiști financiari și de resurse umane, consilieri juridici, dar și medici stomatologi sau biologi medicali. 

Totodată, în oferta de muncă AJOFM Iași se găsesc și posturi pentru instructori de fitness, lucrători comerciali, asistent relații publice și comunicare, secretare, frizeri, barmani și agenţi de pază. 
Printre numele mari din economia ieşeană care caută să angajeze în această perioadă se numără Conest, Das Service, HCL Technologies, Casa Auto, Almaviva Services și Arcadis Project Engineering.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii