Ce a făcut prefectul în acest an şi ce va face în următoarele zile

vineri, 22 decembrie 2017, 02:50
1 MIN
 Ce a făcut prefectul în acest an şi ce va face în următoarele zile

„Noi, eu şi colegii, n-o să avem concediu, în aşa fel încât cetăţenii Iaşului să aibă sărbători în linişte şi siguranţă publică“, a declarat prefectul Marian Şerbescu într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o ieri alături de subprefectul Valentina Iosub.

 „Am avut discuţii cu reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean, ai celui de Jandarmi, ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ca să avem o mobilizare exemplară în aceste zile“, a precizat Şerbescu, referindu-se atât la manifestări precum petrecerea de Revelion din Piaţa Palatului, dar şi la „acea manifestare clasică de la Ruginoasa, pe care o vom urmări îndeaproape“.

În ceea ce priveşte comunicarea cu ieşenii de-a lungul „unui an greu“, prefectul a amintit de audien­ţele pe care le-a ţinut în judeţ şi de petiţiile primite şi la care au fost formulate răspunsuri, 2.400 la număr. Alte 23 de mii de documente de la ministere au ajuns la Instituţia Pre­fectului. Totodată, de la începutul anului au fost eliberate 994 de hotărâri ale Comisiei Judeţene de Fond Funciar.

 

 

Comentarii