De Business

Punem punctul pe știi

Cel mult patru persoane vor avea voie să stea la o masă pe terasă

vineri, 29 mai 2020, 13:51
1 MIN
 Cel mult patru persoane vor avea voie să stea la o masă pe terasă

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, susține că astăzi vor fi publicate ordinele cu normele și că "nu vor fi impuse prea multe condiții", cu excepția celor de distanțare socială, fiind "lucruri normale, uzuale și de bun simț". El spune că nu vor fi impuse prea multe condiții, cu excepția celor de distanțare socială.

"La plajă condițiile nu vor fi deosebite, în afară de distanțarea efectivă a șezlongurilor, a umbrelor, nu cred că vom avea alte obligații. Administratorii trebuie să aibă grijă la intrarea și ieșirea de pe plajă să nu se facă aglomerații. Lucruri normale, uzuale, de bun simț. Iar la terase să nu stea mai mult de 4 la o masă, cel puțin în prima etapă”, a declarat ministrul Economiei.

"Se permite prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare, băuturilor alcoolice și nealcoolice în spații deschise în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 m între mese și participarea a patru persoane la o masă dacă provin din familii diferite și cu respectarea măsurilor de protecție sanitară", conform noilor reguli.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii