Cezar Elisei își lansează la Iași „Jurnalul unui post terapeutic de 40 de zile cu apă”

joi, 30 iulie 2020, 12:17
1 MIN
 Cezar Elisei își lansează la Iași „Jurnalul unui post terapeutic de 40 de zile cu apă”

Pe 2 august 2020, la ora 18:30, în curtea Mănăstirii ”Sf. Trei Ierarhi” Iași, Cezar Elisei își lansează volumul "Jurnalul unui post terapeutic de 40 de zile cu apă", apărut la Editura Meridiane Publishing Iași.

În cadrul evenimentului, vor fi susținute prelegeri cu privire la postul terapeutic cu apă de către preoți, doctori și psihologi.

Veți cunoaște, de asemenea, povestea de viață a autorului, poveste care a avut ca rezultat scrierea acestei cărți. Autorul va oferi detalii din timpul pelerinajului pedestru Iași-Constanța, în care a consumat doar apă.

La final, vor putea fi adresate întrebări iar autorul va oferi autografe.

Amfitrion: Arhimandrit Nichifor Horia (Măn. ”Sf. Trei Ierarhi”, Iași)

Invitați: Arhimandrit Nicodim Petre (Măn. Bucium, Iași), Dr Eugen Gazzimedic primar, medicină internă, Dr. Ioan Gotcăpsiholog

Moderator: Adriana Nazarciuceditor

Locația Evenimentului: Întâlnirea va avea loc în curtea Mănăstirii "Sf. Trei Ierarhi" din Iași (Blvd. Ștefan cel Mare, vis-a-vis de Casa Cărții), unde, se vor respecta toate regulile impuse de legislația în vigoare, referitoare la pandemia Covid19.

Vă recomandăm de asemenea, să fiți responsabili și să țineți cont de regulile emise de autorități cu privire la combaterea pandemiei.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii