Competiţie lansată de Ministerul Cercetării. Universităţile din Iaşi pot cere bani

vineri, 19 iulie 2019, 01:56
1 MIN
 Competiţie lansată de Ministerul Cercetării. Universităţile din Iaşi pot cere bani

Cercetătorii universităţilor din Iaşi au şansa să se înscrie la o competiţie lansată de Ministerul Cercetării şi Inovării care are ca scop finanţarea manifestărilor ştiinţifice şi evenimentelor asociate în anul 2019.

Propunerile de manifestări ce se pot desfăşura până cel târziu pe 15 decembrie anul curent pot fi depuse astfel la sediul ministerului, cu cel puţin înainte de 30 de zile calendaristice înaintea datei de începere. Ultimele astfel de dosare vor fi acceptate pe 15 august.

Aplicaţia trebuie să fie transmisă într-un plic sigilat ce conţine un exemplar pe suport de hârtie şi o copie electronică de CD, propunerea conţinând o fişă a manifestării ce trebuie semnată de toţi reprezentanţii legali, toate anexele cerute şi trebuie să se asigure că respectă mai multe cerinţe din ghid şi din metodologie.

„Nu vor fi luate în considerare aplicaţiile care nu sunt în conformitate cu Ghidul privind finanţarea manifestărilor ştiinţifice şi evenimentelor asociate pentru anul 2019“, au transmis reprezentanţii ministerului.

Comentarii