Concurs cu premii pentru amenajarea spaţiilor din faţa căminelor, la Politehnică

luni, 28 iunie 2021, 01:56
1 MIN
 Concurs cu premii pentru amenajarea spaţiilor din faţa căminelor, la Politehnică

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ (TUIASI) organizează un concurs destinat studenţilor, care presupune crearea unor proiecte de amenajare pentru patru spaţii de coworking cu sisteme de video-conferinţă în căminele T9, T10, T11 şi T14.

Competiţia, intitulată „The Best Coworking Space Design“, le cere studenţilor să imagineze cele mai bune soluţii, atât din punct de vedere al utilizării spaţiului, dar şi din punct de vedere estetic, putând totodată să câştige pentru proiectele realizate suma de 5.000 de lei, oferită pentru proiectele câştigătoare.

Soluţiile de amenajare trebuie însă să se încadreze în bugetul de 170.000 de lei pentru toate cele patru săli de lectură din Campus, studenţii Politehnicii având astfel posibilitatea să înveţe în spaţii gândite chiar de ei.

Cei care doresc să se înscrie la concurs o pot face atât individual, cât şi în echipă, iar o persoană poate depune chiar şi mai multe proiecte. Pentru înscrierea în competiţie trebuie completate două formulare, de înscriere şi buget, acestea putând fi completate în format electronic şi trimise pe adresa bodgdan.budeanu@staff.tuiasi.ro. Proiectele pot fi depuse până pe 5 iulie 2021, prezentarea proiectelor va avea loc în perioada 7-9 iulie, iar proiectele câştigătoare vor fi anunţate pe 13 iulie. Implementarea acestora va începe la finalul lunii octombrie.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii