Dezvoltatorii imobiliari care au vrut să desființeze Asociația Salvați Bucureștiul au reuşit contrariul. Donaţii uriaşe

sâmbătă, 30 decembrie 2023, 13:46
1 MIN
 Dezvoltatorii imobiliari care au vrut să desființeze Asociația Salvați Bucureștiul au reuşit contrariul. Donaţii uriaşe

Dezvoltatorii imobiliari care au vrut să desființeze Asociația Salvați Bucureștiul au relansat organizația: aceasta a primit donații în valoare de 130.000 de lei în doar șase zile. Asociația a făcut acest anunț pe facebook, apreciind că va reuși astfel să scape de dizolvare.

Dezvoltatorul imobiliar One Mircea Eliade Properties a obținut în instanță dizolvarea Asociației Salvați Bucureștiul. Decizia a fost dată de Judecătoria Sectorului 5, pe 20 decembrie, nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

„Mulțumim tuturor care ne-au ajutat în aceste zile. Suntem impresionați de solidaritatea cu cauza noastră de care au dat dovadă atât de mulți oameni.

Peste 550 de persoane au donat peste 130.000 lei Asociației Salvați Bucureștiul din 22 decembrie până azi. Sumele care rămaseră de executat au fost deja recuperate din contul Asociației de către executorii judecătorești angajați de One, care a recuperat astfel toate cheltuielile de judecată dispuse în favoarea sa și în favoarea Auchan România. Suntem încrezători că Tribunalul București va admite apelul și va pastra în ființă Asociația Salvați Bucureștiul”, a scris Asociația Salvați Bucureștiul pe Facebook. (defapt.ro)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii