Discuţie aprinsă între Nicolae Duduianu şi Emi Pian înainte ca ultimul să moară

vineri, 04 decembrie 2020, 14:15
2 MIN
 Discuţie aprinsă între Nicolae Duduianu şi Emi Pian înainte ca ultimul să moară

În aprilie a.c., Nicolae Duduianu se afla acasă, într-o permisie din închisoare. Emi Pian, fiul său, a făcut atunci un live, pe care l-a postat pe Facebook, care a înregistrat zeci de mii de vizualizări. Emi Pian l-a prezentat pe tatăl său, „Regele Pian”, într-un live de peste 40 de minute, din 5 aprilie 2020, care a avut zeci de mii de urmăritori.

Nicolae Duduianu: Erau ciumegi pe timpul ăla, lumea, pentru că nu era cum e acuma. Atuncea era legea junglei.
Emi Pian: Legea existenţei!
Nicolae Duduianu: Poftim?
Emi Pian: Legea existenţei, nu?
Nicolae Duduianu: Da..

Emi Pian: Zi şi mie, tată, te rog frumos, o bătaie unu la unu.
Nicolae Duduianu: Nu are rost ..
Emi Pian: Să mor io dacă nu spui.
Nicolae Duduianu: … să mă laud în faţa la oameni. Eu, bătaie unu la unu n-am luat în viaţa mea. Eu am luat bătaie numai când săreau 5-6 pe mine. Dar ăla care era în faţa mea nu mai scăpa.
Emi Pian: Să mor io?
Nicolae Duduianu: Zău! Am avut foarte multe bătăi şi eu n-am luat niciodată bătaie unu la unu, de când m-am născut, pentru că eu mi-am profesionat pumnu' meu. În momentul când nu mai puteam să mai duc, apucam altceva: apucam un cuţit, altceva…

Cu Topcanezu, Dumnezeu să-l ierte, a venit şi a vrut să arate şmecherie între oameni. Eram io, Nicu Vatasanu şi Boacă. Şi Nicu Vatasanu prajea nişte ouă, şi io mă uităm la el aşa. Eram peste 300 de şmecheri într-o curte. 

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

 

Comentarii