Droguri în maşina şoferului care a derapat mortal la Golăieşti

vineri, 01 octombrie 2021, 01:50
3 MIN
 Droguri în maşina şoferului care a derapat mortal la Golăieşti

Cei doi tineri care au fost implicaţi în accidentul de la Golăieşti de miercuri seara aveau droguri prin buzunare. Poliţiştii de la Rutieră au găsit în buzunarele şoferului autoturismului Hyundai, cât şi în cele ale pasagerului decedat, cannabis.

Tânărul mort în accident se numeşte Cristian Negru, avea 19 ani, şi se afla în dreapta şoferului în momentul accidentului de la Golăieşti. În buzunarul lui, poliţiştii au găsit cannabis. În ceea ce priveşte şoferul, Ciprian Cazacu, acesta avea în maşină o râşniţă pentru a mărunţi cannabisul. Acesta a fost rănit uşor, iar poliţiştii aşteaptă rezultatele medicale pentru a se vedea dacă tânărul se drogase înainte de a se urca la volan. Accidentul a avut loc în jurul orei 21, atunci când şoferul autoturismului Hyundai, Ciprian Cazacu, a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a fost lovit în lateral de un autoturism de teren Mazda.

Cititi si: El este tânărul de 19 ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Golăieşti

Şoferul din Hyundai care avea permisul de conducere de nici o lună de zile, a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat chiar în faţa Mazdei, care a tamponat-o violent în lateral, pe partea pasagerului. Pasagerul din dreapta şoferului, Cristian Negru, în vârstă de 19 ani, a murit după câteva minute de la impact. "Nu am mai putut face nimic. Am coborât din maşină şi am mers la ei să văd cum se simt. Băiatul din dreapta a spus că nu are nimic, se simte bine, apoi a căzut pur şi simplu din picioare. Probabil avea leziuni interne", a povestit şoferul din maşina de teren, şocat de cele întâmplate. Băiatul rănit a fost resuscitat de cadrele medicale sosite la faţa locului, însă totul a fost în zadar.

Cititi si: Tânăr de 19 ani omorât în urma unui accident provocat de amicul începător, în apropiere de Iași

Cei doi tineri din Hyundai erau prieteni. "Mi-a spus că iese în sat, apoi am adormit vreo două ore. Ieşeau amândoi în sat în fiecare seară", ne-a povestit tatăl tânărului decedat, năucit de situaţie. De remarcat este faptul că drumul pe care a avut loc accidentul nu este marcat cu vopsea, iar indicatoarele lipsesc cu desăvârşire. Cristian ieşea în fiecare seară cu maşina prietenului său la plimbare. Tatăl tânărului a spus, îndurerat, că fiul său lucra în Iaşi. "Nu stătea deloc, avea loc de muncă, muncea. Lucra la un depozit de piese auto al unei firme din Iaşi. Acum nu mai este", a spus tatăl acestuia, îndurerat. S-a încercat resuscitarea tânărului de către medicii SMURD sosiţi la faţa locului, însă a fost declarat decesul.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii