Să facem din fiecare zi o sărbătoare de Halloween

După ani de guvernare PSD România e pregătită pentru o sărbătoare de groază

sâmbătă, 27 octombrie 2018, 11:55
2 MIN
 După ani de guvernare PSD România e pregătită pentru o sărbătoare de groază

Mai este puţin până la Halloween, despre care nu pomenim (rime involuntare), că am tot făcut-o cu alte ocazii similare; românii care simt că evenimentul le produce, anual, satisfacţie, se pregătesc intens, după cum se poate vedea din cele ce urmează:

laugh Un magazin specializat a ajuns să vândă deja produse de Halloween pe datorie, cu banii la leafă, pensie ori alocaţie! Mai exact, e vorba despre produsul tematic "vin de parastas", un roşu de culoarea sângelui proaspăt, demisec, cu un pronunţat gust de căpşunică, ideal pentru a fi consumat, cu cola, la o masă pe bază de parizer.

 

cheeky Patronul altei prăvălii cu produse tematice "pentru orice ocazie" şi-a adaptat marfa veche: costumele de iepuraş au devenit de drăcuşor, după ce le-a îndoit urechile, să semene cu coarnele, cearşafurile îngălbenite au devenit "costume stafie", iar pantofii şi costumele bărbăteşti vechi s-au pus în vânzare cu numele "set costum mort-viu".

 

frown Zamfir Cleşte şi-a făcut un costum de monstru atât de groaznic (ochi fosforescenţi, solzi verzi, coarne, copite, coadă, ţepi, colţi lungi, murdari de sânge etc.), încât când şi-l pune pe el nici nu se poate uita în oglindă; el o va colinda de Hallowen, îmbrăcat astfel, pe bunica sa, bolnavă de inimă, care l-a trecut recent în testament.

blush Mai mulţi baroni locali de prin sudul ţării aşteaptă cu interes noaptea de Halloween; ei speră să iasă morţii din gropi şi să înceapă a colinda, pe la case a umbla, ca să ştie pe câţi alegători consecvenţi se pot baza. Grupuri de simpatizanţi vor pândi morţii, să le ofere cizme de cauciuc cu talpă de carton şi colivă în pahare cu sigla partidului.

indecision Şi cei mai mici români, elevii, se pregătesc pentru serbările şcolare de Halloween: cei dintr-a VI-a B de la şcoala din Consumatori au pus mână de la mână, din banii de buzunar, au cumpărat vin şi l-au oferit groparului comunal! Se pare că, la serbarea din acest an, sala de festivităţi va fi împodobită cu accesorii tematice originale, bio!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii