Educatoarea care şi-a ucis fetița, arestată. Spune că s-a răzbunat pe soț

joi, 15 martie 2018, 13:33
1 MIN
 Educatoarea care şi-a ucis fetița, arestată. Spune că s-a răzbunat pe soț

Educatoarea din Timişoara care şi-a omorât fiica de patru ani în încercarea de a se răzbuna pe soţ, care intenţiona să divorţeze, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru omor.

Oana Neţ, femeia în vârstă de 38 de ani din Timişoara care i-a tăiat venele fiicei sale, iar apoi a înecat-o în cadă, în urmă cu două zile, a fost adusă, joi, la Tribunalul Timiş, iar judecătorii au decis emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra unui membru al familiei – fiică).

Educatoarea de 38 de ani i-a tăiat venele, marţi noapte, fiicei sale de patru ani la ambele mâini şi apoi a înecat-o în cadă. Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soţ, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus că intenţionează să divorţeze.

Oana Neţ era educatoare la grădiniţa din localitatea timişeană Murani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, aceasta şi-a luat concediu fără plată în urmă cu patru săptămâni, în încercarea de a-şi găsi un alt loc de muncă mai bine plătit şi pentru a scăpa de navetă.

Comentarii