EQS de la Mercedes-EQ

luni, 12 decembrie 2022, 12:55
2 MIN
 EQS de la Mercedes-EQ

Cu o autonomie de până la 785km, modelul EQS permite călătorii confortabile, pe distanțe lungi, cu mai puține opriri pentru încărcare. Află mai multe despre model la Casa Auto Iași, pe Șoseaua Păcurari nr. 177 sau la 0232 933.

Design exterior

Lux automobilistic la superlativ: propulsia electrică facilitează un concept complet nou. Mult mai flexibil și mai aerisit decât la limuzinele obișnuite, însă uimitor de elegant: un singur arc înconjoară întregul autovehicul. În plus, capitonajul radiatorului cu grila din față și benzile luminoase din față și spate, tipice Mercedes-EQ, transmit senzația de modernitate.

Design interior

Regândit, realizat elegant: habitaclul noului model EQS satisface până și cele mai înalte așteptări. Și te va inspira și fascina. Lasă-te surprins.

Tehnologie

Accelerarea unui autovehicul super sportiv cu autonomii confortabile – acest lucru îl permite propulsia nou-dezvoltată a modelului EQS de până la 470 kWş1ţ putere totală. Autovehiculele cu tracțiune pe spate dispun de unul, iar variantele 4MATIC cu tracțiune integrală de două grupuri motopropulsoare. Bateria de înaltă tensiune este dispusă între puntea față și cea spate, în podeaua autovehiculului. Datorită noilor tehnologii ale celulelor și a unui management inteligent de putere, modelul EQS atinge o autonomie de până la 785 km. ş2ţ În noul model EQS ești realmente înconjurat de luxul progresist. Noul MBUX Hyperscreen se întinde pe întregul panou de instrumente. În spatele sticlei se ascund un display LCD pentru șofer, dar și un display central media și unul pentru pasager, având cea mai modernă tehnologie OLED.

Confort

Ușile noului EQS sunt speciale. Sunt uși tip confort. Este suficientă o ușoară atingere din partea ta pentru a se deschide. Cu excepția cazului în care detectează un obiect prea aproape. Pentru că ușile tip confort detectează obstacolele așa cum se deschid: automat.

Elementul care creează confortul deosebit al modelului EQS de la Mercedes-EQ nu este la vedere: platforma electrică, dezvoltată special. Aceasta asigură nu doar un habitaclu spațios, ci și o liniște deosebită în combinație cu diverse măsuri de reducere a zgomotelor generate de condus. Așa că relaxează-te și bucură-te de un confort care stabilește noi standarde.

Noul model EQS nu este un autovehicul oarecare. Modelul EQS este autovehiculul care redefinește confortul, fără compromisuri. Urcă la bord și descoperă un nou tip de relaxare. Vei descoperi luxul modern din viitor.

 Află mai multe informații despre noul model EQS la Casa Auto Iași pe Șoseaua Păcurari, nr. 177 sau la 0232 933.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii