Femeie angajată ca paznic, vârâtă în portbagaj, dusă în pădure și ucisă

miercuri, 11 septembrie 2019, 14:10
2 MIN
 Femeie angajată ca paznic, vârâtă în portbagaj, dusă în pădure și ucisă

O femeie din Medgidia, angajată ca paznic la un garaj de TIR-uri din Medgidia, a fost băgată în portbagaj, dusă într-o pădure şi omorâtă cu sânge rece de doi bărbaţi. Ulterior, cadavrul femeii a fost aruncat pe o stradă din apropierea spitalului.

Doi bărbaţi au mers la garajul unde femeia lucra ca paznic şi au obligat-o să urce în portbagajul unui autoturism. Femeia s-a conformat, iar ulterior a fost dusă într-o pădure de la marginea oraşului.

"Acolo primul inculpat a agresat-o extrem de violent pe victimă, lovind-o de peste 20 de ori cu pumnii, picioarele şi un băţ de lemn peste tot corpul, mai puţin în zona capului, astfel încât i-a provocat grave leziuni, inclusiv două fracturi ale femurului şi tibiei piciorului stâng şi mai multe fracturi costale. Deşi prezent la agresiune, cel de-al doilea inculpat nu a încercat să oprească agresiunea sau să o salveze în alt mod pe victima lipsită de libertate, ci a asistat pasiv la acţiunile ilicite ale coinculpatului. În continuare, speriaţi de consecinţele actelor agresive, inculpaţii au transportat-o cu o dubiţă pe victimă şi au abandonat-o pe o stradă din oraşul Cernavodă, în apropierea spitalului, fără a o aduce însă direct în urgenţa unităţii medicale, de teama declarată  de a nu fi recunoscuţi şi eventual opriţi de poliţişti", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Portarul spitalului a fost cel care a găsit cadavrul femeii şi a alertat medicul de gardă. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

"Din relatarea inculpaţilor a reieşit că primul inculpat a răpit-o şi agresat-o pe victimă pentru că o bănuia că ar fi implicată în sustragerea a două baterii-acumulator de la autotrenul său parcat în curtea garajului păzit de victimă, aşa încât a dorit să îi aplice o corecţie şi să o determine să recunoască furtul acumulatorilor", au mai explicat anchetatorii.

observator.tv

Comentarii