Fii şi tu alături de copiii din Alexeni! Noi donatori în Campania de Crăciun

luni, 09 decembrie 2019, 02:50
3 MIN

Sărbătorile de iarnă au trecut în ceilalţi ani pentru copiii din Alexeni fără vreun strop de lumină sau căldură sufletească, iar bucuria descoperirii darurilor de Crăciun au văzut-o doar la televizor, la alţi copii. 

Au înţeles devreme că Moş Crăciun nu vine la toţi copiii, indiferent de cât de cuminţi sau silitori la învăţătură au fost, dar sărăcia nu le-a distrus încă de tot puterea de a visa. De aceea, orice gest de bunătate le poate readuce acestor copii abilitatea de a spera că ziua de mâine va fi mai bună decât viaţa pe care au trăit-o până acum.

Cine s-a alăturat campaniei „Ziarului de Iaşi”

Alături de Campania de Crăciun a „Ziarului de Iaşi” s-a alăturat şi Compania „Focality”, care a oferit pentru darurile copiilor suma de 3.000 de lei. Gabriel Mardarasevici, managerul companiei, a menţionat: „Ca societate, trebuie să vedem în copii un scop în sine, să gândim că nici un efort în sprijinul lor nu e fără sens. Aşa cum în copiii noştri investim totul, să investim în toţi copiii, fiecare dintre noi, cât mai mult! E un îndemn de urmat, pentru viitorul societăţii noastre care trebuie să fie una educată şi cu şanse egale în faţa vieţii. Ne dorim să putem aduce puţină speranţă în ochii acestor copii, să simtă că sunt deschise şi pentru ei porţile lumii, prin urmare susţinem fervent Campania «Ziarului de Iaşi». Sărbători frumoase!”, a transmis omul de afaceri. De asemenea, Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi, reprezentată de către preşedintele acesteia Laviniu Lăcustă, a oferit cutii de bomboane pentru fiecare copil şi agende. Laviniu Lăcustă a menţionat că acest gest „este doar o atenţie simbolică pentru nişte copii care au însă nevoie de mai mult decât atenţii simbolice din partea societăţii. Noi le transmitem gânduri de sănătate şi să înveţe pentru a ajunge oameni mari”, a afirmat preşedintele USLIP Iaşi. În cadrul campaniei, deputatul Silviu Macovei a donat suma de 500 de lei pentru darurile copiilor din Alexeni.

Cum putem să-i ajutăm

Cei care doresc să ajute în această campanie sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35. Mai multe detalii la telefon: 0232/271271. La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre eventualele contracte de sponsorizare tip, în dublu exemplar, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, chiar şi prin fax. A fost deschis şi un cont de donaţii la BRD de către Şcoala Profesională de Industrie Alimentară Ţibana (n.r. – şcoala cu personalitate juridică care are în subordine Şcoala Alexeni), contul fiind RO19BRDE240SV31022122400. Din banii strânşi, „Ziarul de Iaşi” va cumpăra ghetuţe, fulare şi mânuşi, împreună cu reprezentanţii şcolii. În cazul în care vor mai rămâne fonduri, vor fi achiziţionate materiale didactice necesare Şcolii Alexeni. De asemenea, ieşenii care doresc să doneze îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării sau alimente neperisabile pentru familiile nevoiaşe din Alexeni pot face acest lucru la sediul redacţiei.

Lista onorabilă a donatorilor

*„Focality” – 3.000 de lei

*USLIP Iaşi – cutii de bomboane şi agende pentru toţi copiii

*Silviu Macovei – 500 de lei

*Constantin Adăscăliţei – 500 de lei

*Editura „Gama” – cărţi educative pentru cei 118 copii de la Alexeni

*M.P – 2.000 de lei

*Familia Ozarchevici – trei saci cu îmbrăcăminte şi încălţăminte + dulciuri

*Camelia Gavrilă -1.000 de lei

*Asociația de Părinţi de la Şcoala „Haşdeu” – 1.000 de lei

*Maftei Ilie – saci cu îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării şi obiecte casnice

*Cuplu de pensionari – 100 de lei

*Compania „Antibiotice” – 3.000 de lei

*„Teritex” România – căciuliţe şi fulare pentru copii

*Anonim – 200 de lei

*Viorel Blăjuţ – 3.000 de lei

*Marian Şerbescu – 500 de lei

*Anonim – 500 de lei

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii