FOTO Mâncare cu viermi la Școala de poliție Cluj

vineri, 15 decembrie 2023, 15:09
1 MIN
 FOTO Mâncare cu viermi la Școala de poliție Cluj

Elevii de la Școala de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca au găsit viermi în mâncarea servită joi, 14 decembrie. 

”S-au găsit viermi în ciorbă și în paste. astăzi la prânz. Nu a reclamat nimeni nimic pentru că nu e prima dată când se găsesc viermi. O dată, o colegă a făcut poze și cei de la bucătărie i-au cerut să șteargă poza și să arunce mâncarea la gunoi”, ne-a semnalat o sursă din cadrul Școlii de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca.

Aceasta a mai spus că mâncarea nu are un gust ciudat. ”Mâncarea se face la grămadă și nu se simte gustul diferit. Nu e ca la Acau găsit viermi și mâncarea avea un gust acru. La noi nu se simte nimic la gust nimic”, a mai precizat sursa citată.

Acesta a spus că dimineața primesc crenvurști în care sunt zgârciuri și oase tari, semn că se cumpără tot ceea ce e mai ieftin.

Conducerea Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca a respins acuzațiile lansate de elevi, spunând că se respectă condițiile de igienă și că toată lumea care vine din afară și mănâncă la cantina școlii a apreciat calitatea mâncării.

Mai mult, pe stiridecluj

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii