Gală de lupte organizată duminică pentru salvarea unei tinere din Iași

sâmbătă, 04 iunie 2022, 01:50
1 MIN
 Gală de lupte organizată duminică pentru salvarea unei tinere din Iași

Adina o tânără de numai 35 de ani, duce o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă, recidivă a cancerului la sinusul cavernos, cu extensie către urechea internă.

Împreună îi putem da șansa ca visul ei să se împlinească, să își poate întemeia o familie și să fie mamă, un lucru simplu pentru noi, dar acum imposibil pentru ea, de aceea noi, Tornado Fight Gym, am decis să organizăm o gală de box cu scop umanitar, iar toate veniturile din sponsorizări și din prețul biletelor ( preț masă VIP 100 de lei/ preț tribună 50 de lei) să fie donate Adinei, pentru ca aceasta să aibe o viață așa cum merită.

Astfel, duminică începând cu ora 18:00 va avea loc gala de box la Sala Sporturilor din Tomești, Str. Prof. Petru Olteanu.

Mulțumim pe această cale tuturor sponsorilor pentru ajutor și spiritul civic de care au dat dovadă.

SPONSORI:

Tornado Fight Gym, ElectroAxa Dolhasca, Cheffa Cuisine, Cezar Fight Gear și Consiliului Local și Primăria Comunei Tomești

Pentru a ieși învingătoare din lupta cu această boală cruntă, facem apel la bunătatea dumneavoastră și vă cerem ajutorul oricât de mic.

Pana acuma și-au au anunțat prezenta următori sportivi cu lupte la profesioniști : Andrei Leuștean, Danut Hurduc,Vlad Hurduc, Marian Chiriac, Andrei Sirghi ,Constatin Holdur, Andreea Gutu!

Împreună pentru Adina

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii