Advertorial

Grand View Hotel & Suites, o oază de liniște și relaxare în inima Copoului (P)

marți, 22 septembrie 2020, 01:50
2 MIN

Grand View Hotel & Suites, cel mai nou hotel din Iași clasificat la 4 stele, a fost inaugurat zilele trecute în prezența unor reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri local.

Designul exclusivist și facilitățile moderne fac din Grand View Hotel & Suites cea mai bună opțiune pentru a vă bucura de câteva zile de relaxare în Iași, un oraș plin de istorie, înconjurat de magia evocată de cele șapte coline. Grand View Hotel & Suites îmbină conceptul său durabil contemporan cu peisajul natural vibrant, fiind situat pe cea mai frumoasă colină a Iașului, în Copou, pe Aleea Sadoveanu nr. 61, oferind clienților camere confortabile, la prețuri fără concurență. O particularitate atractivă este oferită de amplasarea hotelului, ce oferă o priveliște spectaculoasă asupra orașului.
 
Structura este menită să asigure un confort ridicat oaspeților săi, având la dispoziție un număr total de 40 de apartamente foarte spațioase și 10 camere standard, oferind un fundal pitoresc atât segmentului business, prin sălile de conferință pe care le va pune la dispoziția clienților, dar și segmentului de vacanță prin apartamentele extrem de generoase, perfecte pentru familiile cu copii. Grand View Hotel & Suites este cu adevărat un refugiu prețios, cu facilități de lux și servicii pline de grație.

Cromatica în tonuri calde, designul modern și original sunt opera tânărului arhitect Octavian Grama de la Go Concept, iar fiecare apartament este pus în valoare și de tablourile pictate de tinerele artiste Ana Maria Parasca și Loredana Mititiuc.

Unicitatea Grand View Hotel & Suites este conferită de numărul predominant de apartamente versus camere, parcarea deosebit de generoasă prin cele aproximativ 50 de locuri aflate la dispoziția oaspeților și, desigur, locația, ferită de zgomotul și de poluarea orașului, în liniștea și verdele Copoului.

Restaurantul hotelului variază de la reuniuni relaxate în stil familial, unde oaspeții pot savura rețete transmise de generații în urmă, până la mese rafinate de clasă mondială pregătite de bucătari români recunoscuți.

Echipa este condusă de bucătarii chefi Paul Ciupilan și Adrian Pricop care, cu talent și pricepere, pregătesc o serie de preparate culinare desăvârșite menite să încânte atât oaspeții hotelului, cât și locuitorii Iașului care sunt asteptați cu mare drag.


 
Întreaga echipă Grand View Hotel & Suites crede în puterea efectului WOW și lucrează cu pasiune pentru realizarea misiunii de a redefini experiența oaspeților care le trec pragul, prin asigurarea unui confort superior și a unor servicii de calitate, pentru depășirea așteptărilor clienților lor.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii