Hal de depăşire la Iaşi: Şoferul unui BMW surprins în timp ce efectua o depăşire foarte periculoasă (VIDEO)

marți, 19 decembrie 2023, 11:11
2 MIN
 Hal de depăşire la Iaşi: Şoferul unui BMW surprins în timp ce efectua o depăşire foarte periculoasă (VIDEO)

Şoferul unui autoturism 4X4 marca BMW a fost surprins de o cameră de bord în timp ce efectua o depăşire extrem de periculoasă în zona Bucium.

 Incidentul s-a petrecut în dreptul blocurilor ANL din zonă. Din filmare se observă cum autoturismul iese din coloană, intră pe contrasens, timp în care pe banda respectivă, sensul de mers către Podu Roş, circula regulamentar o altă maşină. Aceasta din urmă opreşte, iar BMW-ul intră în ultima clipă pe sensul său de mers.

COMUNICAT IPJ Iaşi: La data de 18 decembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, posibil sub influența alcoolului, s-a urcat la volanul unui autoturism, plecând în viteză spre zona Bucium din municipiul Iași. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat autoturismul, fiind oprit pe marginea drumului cu luminile de avarie în funcțiune și cu motorul pornit, fără a fi identificată vreo persoană în zonă.

La scurt timp, în zona respectivă a venit o persoană (un bărbat de 31 de ani), care a declarat că autoturismul îi aparține, iar pe fondul unei stări de rău, a coborât din mașină, deplasându-se pe jos către zona Bucium. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. A refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Având în vedere faptul că persoana în cauză era agitată, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri de specialitate. La controlul autoturismului au fost identificate mai multe bunuri, precum și o folie cu substanțe susceptibile a fi interzise. Substanțele ridicate au fost înaintate Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Iași în vederea dispunerii de măsuri conform competențelor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,refuzul conducătorului auto de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii prezenței unor substanțe psihoactive”.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii