Ieşenii care doresc, pot dona bani direct în contul Spitalului de Boli Infecţioase

luni, 16 martie 2020, 13:00
1 MIN
 Ieşenii care doresc, pot dona bani direct în contul Spitalului de Boli Infecţioase

După donaţia de 10.000 de lei făcută de Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi şi Sindi Tour, sindicatul profesorilor ieşeni, lansează şi campania „Ajutăm Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi pentru că ne pasă!". Astfel, ieşenii care doresc să sprijine demersurile medicilor în lupta cu COVID-19 pot dona sume de bani direct în contul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” Iaşi.

„Este foarte important să fim solitari în astfel de momente şi să sprijinim eforturile depuse de către medicii de la Spitalul de Boli infecţioase. Din discuţiile purtate cu managerul spitalului, aceste donaţii sunt foarte importante şi de folos”, a punctat Laviniu Lăcustă, preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi.

Acesta este unul dintre primii donatori în cadrul campaniei, donând personal suma de 500 de lei.

Cei care doresc să fie parte a campanie şi să sprijine eforturile medicilor ieşeni pot face acest lucru în contul spitalului: RO08TREZ40621F370100XXXX, Cod fiscal: 4541521.

Cei care au nevoie de un model de contract de sponsorizare pot contacta Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii