Înţepat cu coasa în piept la barul în care băuse bine. S-a dus la medic a doua zi

sâmbătă, 01 septembrie 2018, 01:56
1 MIN
 Înţepat cu coasa în piept la barul în care băuse bine. S-a dus la medic a doua zi

Un ieşean de 57 de ani, cunoscut drept un consumator de alcool, a ajuns ieri la spital cu o rană în zona pieptului, acuzând că a fost tăiat cu coasa, cu o seară înainte, de şeful unui bar.

Când s-a pre­zentat la Unitatea de Pri­mire Urgenţe (UPU) a Spi­talului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, acesta era conştient, dar foarte agitat şi emanând un puternic miros de alcool, în cele din urmă recunos­când în faţa medicilor că a consumat băutură.

Bărbatul avea o rană superficială, de un centimetru, în zona pieptului şi niciun traumatism intern, conform verificărilor medicale. Rana acestuia a necesitat doar curăţare şi bandajare.

„Un bărbat de 57 de ani s-a prezentat în UPU cu o plagă superficială, de un centimentru, la nivelul he­mitoracelui stâng superior, care ar fi fost provoca­tă de o coasă. Acesta era con­­ştient, agitat psihomotor, declarând că a consu­mat alcool, cantitatea de etanol găsită fiind de 300 mg/dl, fiind identificată şi o reacţie pancreatică. Pacientului i-a fost făcută şi o radiografie toracică, şi una abdominală, care au ieşit normale, asemeni celorlalte investigaţii. S-a efectuat toaleta locală a plăgii şi a fost suturată cu benzi adezive Steri-strips“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Cu toate că starea sa era stabilă, bărbatul a fost dirijat către Secţia de Chirurgie Toracică pentru a fi ţinut sub observaţie.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii