Articol susținut de Levi9 IT Services

Levi9 IT Services modernizează infrastructura pentru biciclete a două mari licee din oraș

vineri, 03 iunie 2022, 05:30
2 MIN

De Ziua Mondială a Bicicletei, Levi9 IT Services, compania olandeză de servicii IT&C, alege bicicleta ca mijloc principal de transport și modernizează infrastructura a două dintre cele mai mari licee ieșene.

În parteneriat cu organizația Iași Orașul Bicicletelor, compania Levi9 montează stații modulare de biciclete la Colegiul Național „Costache Negruzzi” și Liceul de Informatică „Gr. C. Moisil”, primele licee care intră în acest program de modernizare. Din 3 iunie, elevii celor două licee vor putea folosi rastelele acoperite care le vor proteja bicicletele în timpul orelor de curs.

Ne place să pedalăm și să ne mișcăm liber! Atât mie și colegilor mei, cât și asociațiilor de părinți și profesori ai ambelor licee care ne-au  sprijinit în identificarea unei soluții sustenabile pentru transportul activ al elevilor. Astfel, am dezvoltat împreună cu partenerii noștri din comunitatea Iași Orașul Bicicletelor un proiect care să răspundă întocmai nevoilor de mobilitate urbană ale liceelor implicate în proiect,a declarat Anca Gafițeanu, Delivery Centre Director al Levi9 IT Services Iași

În ultimii ani, Levi9 Iași a susținut proiecte de mobilitate urbană atât de necesare comunității noastre, iar în perioada următoare vor fi cuprinse în programul de modernizare și alte instituții școlare.

„Susținem mersul cu bicicleta pentru că îi ajută pe tineri să se orienteze în spațiu, îi provoacă să descopere Iasul și le permite să observe zilnic frumusețea și arhitectura deosebită a orașului în care locuiesc, în timp ce aleg cel mai scurt drum spre casă sau școală”, a declarat Costi Andriescu de la Iași Orașul Bicicletelor.

Inițiativa civică aparține comunității Iași Orașul Bicicletelor, iar implementarea a fost posibilă datorită investiției realizate de compania Levi9 IT Services care se implică în fiecare an în transformarea obișnuinței sociale a elevilor, astfel încât tot mai multe biciclete să fie parcate corespunzător în curțile liceelor ieșene. De asemenea, multumim reprezentanților din Asociaţia Părinţi-Profesori a Liceului Teoretic de Informatică ,,Grigore C. Moisil’’ și a celor din Asociația Părinților din Cadrul Colegiului Național “Costache Negruzzi” Iași cu sprijinul cărora Zona Verde pentru Biciclete a prins viață.

Urmărește proiectul pe website-ul Levi9 IT Services: www.levi9.com și pe www.orasulbicicletelor.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii