(LIVE-VIDEO) Şedinţă CJ, vineri după-amiază. Ce proiecte votează consilierii judeţeni

vineri, 18 decembrie 2020, 15:55
1 MIN
 (LIVE-VIDEO) Şedinţă CJ, vineri după-amiază. Ce proiecte votează consilierii judeţeni

Consilierii județeni se reunesc în fața ecranelor pentru o ședință de îndată online cu trei proiecte de dezbătut pe ordinea de zi. Primul proiect se referă la includerea ajutorului adoptat ieri în ședință de guvern pentru Aeroportul Iași. Suma de 5,4 milioane de lei are nevoie de acordul CJ ca să fie inclusă în bugetul de venituri și cheltuieli al aerogării.

Al doilea proiect vizează cheltuielile de catering pentru preșcolarii și elevii Liceului Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” în anul 2021. În fine, ultimul proiect împarte comunităților locale banii din sumele defalcate din TVA pentru finanțarea Programului pentru școli.

Lipsește de pe ordinea de zi, dar cu siguranță va fi adăugată și aprobată alocarea a aproape 9 milioane de lei către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru plata indemnizațiilor și altor obligații restante.

UPDATE: Toate proiectele au fost adoptate cu unanimitatea celor prezenți online. Banii destinați plăților restante la DGASPC au fost incluși în proiectul de hotărâre care vizează rectificarea bugetului general al județului.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii