Momente când politicienii români ți-au arătat că habar n-au de tehnologie

marți, 11 iunie 2019, 20:27
2 MIN
 Momente când politicienii români ți-au arătat că habar n-au de tehnologie

Printre greșeli gramaticale și confuzii în materie de geografie, golurile în cunoștințele legate de tehnologie sunt ultima problemă a politicienilor români.

În cazul politicienilor români, au existat o mulțime de situații în care creierul i-a dezamăgit la capitolul geografie. Am auzit cu toții de Letiția, țara inventată de Maria Grapini. Am văzut când Viorica Dăncilă a încurcat în străinătate orașul Podgorica cu Pristina. Mai târziu, a confundat și în România județul Suceava cu Hunedoara.

Am auzit-o și pe europarlamentara Maria Gabriela Zoană, care credea că Moldova are graniță cu Rusia. La capitolul gramatică, ne amintim cu toții de Liviu Pop, cu „genunchele” său ori de Viorica Dăncilă cu celebra replică „orice om îi este teamă”.

Faptul că politicienii nu înțeleg aspecte de tehnologie nu ar trebui să surprindă pe nimeni.

Maria Grapini nu știe să folosească Facebook

În campania electorală pentru europarlamentare, candidata Maria Grapini ne-a arătat că nu prea înțelege cum e cu Facebook-ul. Într-o postare pe pagina sa, candidata la europarlamentare și-a mulțumit și s-a felicitat singură. „Mulțumim! Felicitări, Maria Grapini!”, a scris europarlamentarul Maria Grapini, la distribuirea unei știri în care se preciza că președintele PSD Liviu Dragnea ar fi avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Toată situația ar fi fost clarificată de asistenta membrei PSD. Aceasta a susținut că ea este cea care administrează pagina de Facebook a Mariei Grapini și nu și-a dat seama de rezultat.

Oricum ar fi fost, Maria Grapini a fost ironizată pentru această gafă. Mai mulți utilizatori Facebook au distribuit postarea și și-au mulțumit și s-au felicitat pe ei înșiși.

PNȚCD cere socoteală lui Zuckerberg

Partidul Țărănist a dat vina pe tehnologie pentru rezultatele nemulțumitoare la alegerile europarlamentare. Aparent, Facebook ar fi fost de vină pentru eșecul Partidului Social Democrat.

Într-o postare pe Facebook, țărăniștii solicitau guvernului Dăncilă să ia măsuri pentru închiderea rețelei sociale în România. Pe lângă asta, PNȚCD voia și ca Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, să vină în România și să dea explicații.

Probabil și-au dat și ei seama că totul este o aberație și au dat vina și ei pe moderatorul paginii.

Textul integral, pe playtech.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii