O tânără din Vaslui s-a sinucis de rușine după ce satul a aflat că are o relație cu șeful ei. Temeri că se va sinucide şi soţul ei

joi, 28 martie 2024, 18:28
2 MIN
 O tânără din Vaslui s-a sinucis de rușine după ce satul a aflat că are o relație cu șeful ei. Temeri că se va sinucide şi soţul ei

O tânără din Vaslui s-a sinucis de rușine după ce lumea din sat a aflat că avea o relație cu șeful ei. Femeia a fost atât de afectată, încât s-a ascuns înainte de a-și pune capăt zilelor și nici nu s-a mai gândit la cei doi copii mici ai săi.

O tânără de nici 27 de ani din localitatea vasluiană Zorleni s-a sinucis de rușine după satul a aflat că are o relație cu șeful ei, în timp ce soțul îi era plecat la muncă în Anglia, scrie Vremea Nouă.

Nu au mai contat nici măcar cei doi copii mici, de 5 și 8 ani, pe care îi avea, iar în ziua în care și-a luat viața s-a ascuns de toată familia în podul casei.

Totul a pornit de la fiul patronului, care i-a trimis soțului tinerei un scurt video în care cei doi se îmbrățișau. Soțul a sunat-o din Anglia să afle ce s-a întâmplat și a rămas să vină acasă de Paște pentru a vorbi.

“Nu s-au certat, doar au vorbit, rămăsese ca el să vină acasă de Paște și să lămurească situația. Băiatul patronului a zis că are mai multe filmulețe compromițătoare și, probabil, Ionela s-a speriat că vor fi publicate. Ea credea că nu funcționează camerele de supraveghere, dar, de fapt, nora lui avea acces la ele”, a povestit un apropiat al femeii.

Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Familia tinerei este acum devastată de durere. “Cine a greșit să plătească. De ce a ajuns să își pună capăt zilelor? Cine a adus-o în starea asta? Sunt convins că patronul a profitat de naivitatea ei, că el i-a făcut avansuri. Ce căuta el, om la 55 ani, la o fată care e de-o seamă cu fiica lui?”, a declarat și cumnatul femeii.

“Luni s-a ascuns în podul casei, au căutat-o atât soacra ei, cât și copiii. De două ori au fost în pod și cred că ea se ascundea, pentru că nu au găsit-o. A treia oară când a ajuns soacra ei în pod, a găsit-o moartă. Nu am cuvinte să vă spun cât de mare a fost șocul. Ținea foarte mult la copii, nu înțeleg de ce a ales să-i lase fără mamă”, a povestit un apropiat al familiei.

Familia ei se teme acum că și soțul venit din Anglia ar putea dă facă un gest necugetat, întrucât bărbatul o iubea foarte mult pe tânăra care îi dăruise doi copii.

Comentarii