Părintele Damaschin vă cere ajutorul pentru a trimite mii de copii sărmani la școală

luni, 19 august 2019, 08:30
2 MIN
 Părintele Damaschin vă cere ajutorul pentru a trimite mii de copii sărmani la școală

Campania părintelui Dan Damaschin de ajutorare a câtorva mii de copii pentru a putea merge la școală continuă. Încă este nevoie mare de ajutorul tuturor. Puteți plăti pentru un pachet necesar unui elev la început de an școlar sau puteți să îl pregătiți personal și să îl trimiteți părintelui.

Lista 1 – copii cu pachet plătit de donator – AICI

Lista 2 – copii cu pachet achiziționat de donator – AICI

În jur de 4.000 de copii ar urma să beneficieze de daruri în urma acestei campanii. Fiecare dintre aceștia ar trebui să primească pantofi, trening, ie, ghiozdan, lenjerie, set de produse pentru igienă și curățenie.

"Vorbim din nou despre viitor? Lămuriți-mă și pe mine: Ce șanse are un copil cu 4 clase să ajungă un român cu 4-6 case (mă refer la bunăstarea economică, desigur, nu la politicieni). Aveți nădejde să vă opereze sau să vă plătească pensia un om ale cărui singure cunoștințe despre anatomie au rămas la… Povestea Porcului?", întreabă părintele.

Nevoile fiecăruia sunt mari.

"Sănătate pentru copiii de la sate? Copii desculți, fără șosete în cizme de cauciuc vara și iarna? Copii spălați doar de apa de ploaie fără pic de săpun, pastă de dinți sau hăinuțe călduroase? Vise fraților, și spitale neîncăpătoare!", subliniază Dan Damaschin.

Numărul celor care se implică în campanii crește de la an la an.

"Este absolut normal să ieși dintr-un necaz, ajutând pe altul să iasă din necazul său, pentru că numai așa îți vei da seama cu adevărat de ce Dumnezeu a îngăduit să fii încercat și tu spre a crește și a te educa sufletește", adaugă părintele Damaschin.

Urmăriți pagina de Facebook a părintelui Dan Damaschin.

NOTĂ: Luați legătura direct cu acesta prin intermediul paginii de Facebook.

Comentarii