Primăria a demarat campania de curăţenie de primăvară

vineri, 01 martie 2024, 10:42
1 MIN
 Primăria a demarat campania de curăţenie de primăvară

Primăria Municipiului Iaşi şi Salubris SA, împreună cu toate celelalte companii şi direcţii municipale, încep în mod oficial campania de curăţenie de primăvară.

Deja, locuitorii cartierului Păcurari au primit informări în acest sens. „Vă rugăm ca în data de 1 martie 2024 între orele 8:00-18:00, să nu parcaţi autovehiculul pe şos. Păcurari-str. Păcurari, de la intrarea în oraş către str. Niciman”, se arată în informaţiile primite de cetăţenii care locuiesc în zonă.

„Toate utilajele şi echipele Salubris SA, precum şi ale celorlalte companii, sunt mobilizate pentru amplul program de salubrizare. Intervenim pe bulevardele principale, dar şi în toate cartierele oraşului. Totodată, sperăm că şi cetăţenii Municipiului Iaşi se vor implica direct în această campanie, dar mai ales în menţinerea curăţeniei. Mi-aş dori ca oameni de toate vârstele şi din toate mediile sociale să participe alături de noi la curăţenia de primăvară, pentru că astfel de acţiuni ne responsabilizează pe fiecare dintre noi şi transformă Iaşul într-un adevărat oraş european. Avem cea mai performantă companie de salubritate la nivel naţional, avem cea mai bună echipă de companii municipale şi, împreună, facem din Iaşi cel mai curat oraş din ţară!”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Comentarii