Șoc de dimineață! Hoţii au demontat porţile și i-au furat maşina din curte la Leţcani

marți, 03 august 2021, 01:59
1 MIN
 Șoc de dimineață! Hoţii au demontat porţile și i-au furat maşina din curte la Leţcani

Un localnic din Leţcani a rămas fără maşină, după o vizită a hoţilor care i-au scos porţile curţii gospodăriei pentru a fura autoturismul omului.

Duminică seara, localnicul a parcat autoturismul Ford în curtea casei sale, însă a lăsat cheile în contact, netrecându-i prin cap că hoţii o vor fura. A doua zi dimineaţă, bărbatul s-a trezit pentru a merge la serviciu, însă a constatat faptul că maşina lipseşte, iar porţile de la gospodărie erau demontate şi lăsate alături. Poliţiştii au mers ieri-dimineaţă la Leţcani, unde au prelevat probe, au căutat indicii şi au alcătuit un cerc de suspecţi.

„În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei 7 Rurală Leţcani au fost sesizaţi despre faptul că o persoană necu­noscută a sustras un autoturism, cu cheia lăsată în contact, în curtea locuinţei proprietarului maşinii. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorului şi luării măsurilor legale care se impun“, a precizat ieri, Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii