Sora unei foste miss Buzău a primit de la subalternii politici ai lui Ciolacu funcţii grase la CFR şi Loterie

luni, 19 septembrie 2022, 11:55
1 MIN
 Sora unei foste miss Buzău a primit de la subalternii politici ai lui Ciolacu funcţii grase la CFR şi Loterie

Fostă miss Buzău, aproape de Ciolacu. Cristina Elena Arghir, fosta cumnată a primarului Robert Negoiţă, a fost plasată de ministrul Economiei, Florin Spătaru, în Consiliul de Administraţiei al Loteriei Române. Vicepremierul şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, i-a oferit şi el un loc călduţ în Consiliul de Administraţie al companiei Rofersped SA, firma de expediţii al falimentarei CFR Marfă.

Anterior, Arghir beneficiase de o numire asemănătoare la SIF Oltenia. În plus, aceasta a rămas şi la conducerea companiei Internet şi Tehnologie S3, firma administraţiei locale Sector 3, de unde încasează în jur 5.000 de euro lunar.

Sorina Docuz, fostă Miss Buzău, s-a căsătorit cu primarul Robert Negoiţă în anul 2013. Pe atunci el avea 41 de ani, iar ea, 22 de ani. Petrecerea a avut loc la hotelul Rin Grand Hotel. Nu se ştie dacă la eveniment a participat şi deputatul de Buzău Marcel Ciolacu, actualul lider al PSD. Însă, la începutul anului 2016, primarul Robert Negoiţă a divorţat la notar de Sorina Docuz.

După mai bine de un an de la divorţ, Sorina Docuz s-a căsătorit civil cu Mădălin Stan, fostul partener de afaceri al lui Nelu Iordache, cunoscut ca „Mădălin de la Giurgiu”. Se întâmpla pe 1 noiembrie 2017. Naşul cuplului a fost celebrul afacerist Nelu Iordache, condamnat anul trecut la 11 ani şi nouă luni de închisoare pentru fraude cu fonduri europene. Dar nici acest mariaj nu a rezistat.

Anturajul lui Marcel Ciolacu are ocazia să o vadă destul de des pe Sorina Docuz, de ceva vreme.

Cititi materialul integral pe defapt.ro

 

 

Comentarii