Alina are nevoie de ajutorul nostru

Studentă de la UMF plecată cu Work&Travel, țintuită la pat în SUA după un AVC

marți, 14 august 2018, 02:00
1 MIN
 Studentă de la UMF plecată cu Work&Travel, țintuită la pat în SUA după un AVC

Asigurarea cu care se afla acolo la muncă în vacanţă nu îi acoperă întreg tratamentul. Familia şi colegii fac apel la cei dispuşi să doneze pentru ea.

O studentă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ (UMF) din Iaşi are nevoie de ajutor după ce, săptămâna trecută, a suferit un atac vascular cerebral (AVC), în timp ce se afla la muncă în Statele Unite ale Americii. Alina Chelariu are 23 de ani şi este în anul al III-lea la Facultatea de Medicină Dentară a UMF Iaşi şi vara aceasta a plecat în Denver, Colorado, cu un program Work&Travel.

Lunea trecută, pe 6 august, fata a făcut un AVC localizat pe partea dreaptă şi a fost internată de urgenţă în spital. În urma atacului, aceasta a rămas cu probleme de vorbire şi de scriere, cu probleme de memorie, precum şi cu o paralizie a feţei.

Pentru că asigurarea nu acoperă tot tratamentul şi spitalizarea, iar Alina este singură pe teritoriul american, familia sa, una cu posibilităţi materiale limitate, cere ajutorul oamenilor pentru a-i putea fi aproape. În prezent ea este stabilă, dar are nevoie ca un membru al familie să se deplaseze în Denver şi să îi fie alături în perioada de tratament şi recuperare, pentru că starea sa nu-i permite să fie adusă în ţară.

Pe numele surorii sale, Apostoaiei Chelariu Loredana Vasilica, a fost deschis un cont, la Banca Transilvania, unde se poate dona orice sumă. Cei care vor să o ajute o pot face folosind IBAN-ul: RO68BTRLRONCRT0377575201.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii