Surprize oferite de Teatrul Luceafărul: reprezentații în aer liber, cu spectatori pe pernuţe

marți, 09 iunie 2020, 20:27
2 MIN
 Surprize oferite de Teatrul Luceafărul: reprezentații în aer liber, cu spectatori pe pernuţe

Teatrul „Luceafărul” din Iaşi continuă seria de spectacole cu public după ce săptămâna trecută, în weekend, cei mici au avut ocazia să se întâlnească cu „Ursul păcălit de vulpe” în curtea Bojdeucii lui Creangă din Ţicău.

 Astfel, la finalul acestei săptămâni, cei mici vor avea ocazia să participe la spectacolul „Clovnii”, care va fi jucat vineri de la ora 19 în faţa Teatrului „Luceafărul”. Conform reprezentanţilor instituţiei,  publicul va sta pe scări sau pe pernuţe, pe scaune şi bănci, păstrându-se distanţarea socială. Sâmbătă, de la ora 16, dar  şi duminică de la ora 11, Bojdeuca lui Creangă va fi din nou gazdă pentru actorii de la „Lueafărul”, dar şi pentru părinţii şi copiii care vor vrea să urmărească spectacolul „Clovnii”. Spectacolul pregătit pentru acest weekend se adresează tuturor vârstelor. Biletele pot fi achiziţionate la casieria Teatrului sau de pe site-ul www.bilet.ro.

Teatrul „Luceafărul” din Iaşi este prima instituţie teatrală care a reluat seria spectacolelor live după perioada de izolare. În weekend-ul care a trecut s-au jucat două reprezentaţii cu „Ursul păcălit de vulpe” după Ion Creangă. „Deşi spectacolul e în repertoriu de câţiva ani, am avut energia de premieră: emoţii şi bucuria revederii. Legăturile cu privitorii păreau să spună «ce bine că am trecut de situaţia asta. Va fi tot mai bine!». Am simţit o energie care a ţinut locul îmbrăţişărilor la final", a menţionat actriţa Carmen Mihalache, partea distribuţiei spectacolului jucat în weekend. Cei prezenţi la spectaol au respectat toate măsurile sanitare prevăzute de lege, cu distanţare de 2 m între membrii publicului, circuite separate de intrare şi ieşire, măşti, viziere şi dezinfectanţi. De asemenea, reprezentanţii Teatrului „Luceafărul” au subliniat că se doreşte reluarea spectacolelor în sală, cu limitarea numărului de persoane, şi că va fi susţinută şi o stagiune estivală, pentru a recupera intervalul de izolare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii