Tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu primise cadou un zbor de la iubitul ei

duminică, 28 august 2022, 14:11
1 MIN
 Tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu primise cadou un zbor de la iubitul ei

Procurorii au dispus o anchetă după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit între Letca Nouă şi Letca Veche din judeţul Giurgiu. La manşă era pilotul Valentin Anghel, iar alături de el era o tânără de 28 de ani care primise un zbor de agrement cadou de la iubitul ei. A murit şi pilotul şi pasagera. Acum anchetatorii iau în calcul o defecţiune tehnică şi eroare de pilotaj.

Din primele informații se pare că pilotul era chiar proprietarul aerodromului din Letca Noua, iar cealaltă victimă era o tânără de 28 de ani căruia iubitul ei îi pregătise un zbor surpriză.

"Aeronava ar fi decolat de pe aerodromul din Letca Nouă, acolo unde era înregistrată cu doi pasageri la bord, un pilot şi o femeie, în vârstă de 28 de ani. Avionul s-ar fi prăbuşit la scurt timp după decolare, în pădure. Un martor a văzut fumul gros şi negru de la distanţă, a sunat imediat la 112 şi aşa au intervenit aici salvatorii. Din păcate însă pentru cei doi, nu s-a mai putut face nimic, pentru că, potrivit informaţiilor noastre, au fost găsiţi carbonizaţi", a transmis Alex Vlădescu, reporter Antena 3, chiar de la locul unde a avut loc tragedia.

Aeronava a fost distrusă în totalitate. Piesele din aparatul de zbor au fost carbonizate şi doar o bucată din aripa avionului a rămas intactă. Una dintre persoanele care a murit ar fi directorul Aerodromului, susţine primarul din Letca Nouă, Marian Negru.

 

Comentarii