Ultima petrecere. Și-a sfârşit viaţa într-un cap de pod după ce a condus băut în Lunca Cetăţuii

joi, 09 ianuarie 2020, 02:58
2 MIN
 Ultima petrecere. Și-a sfârşit viaţa într-un cap de pod după ce a condus băut în Lunca Cetăţuii

Tânărul care a murit în noaptea de marţi spre miercuri într-o curbă din Lunca Cetăţuii venea de la o petrecere, iar poliţiştii suspectează că era băut.

Accidentul a avut loc la ora 2.30, şi a avut loc pe fondul vitezei. Alexandru Moroşanu, în vârstă de 29 de ani se afla la volanul unui autoturism Opel Astra şi circula dinspre Scânteia către Iaşi. Într-o curbă, tânărul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a lovit violent un cap de pod aflat pe marginea drumului, în dreptul unei case. Tânărul nu a mai putut fi salvat şi a fost declarat decesul.

„În jurul orei 2.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că pe DJ 248 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. În urma cercetărilor s-a constatat faptul că un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 248, în localitatea Lunca Cetăţuii, dinspre Scânteia către Iaşi, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul şoferului, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi cercetă­rile continuă“, a precizat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al Poli­ţiei Iaşi.

Alexandru Moroşanu venea de la o petrecere din localitatea Şanta şi ar fi fost singurul dintre petrecăreţi care s-ar fi urcat la volanul autoturismului, ceilalţi prieteni ai tânărului a­jungând în Iaşi cu taxiul.

UPDATE: Primele rezultate în urma analizelor de sânge au indicat că tânărul avea o alcoolemie uriaşă, de 2 la mie.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii