Ultimele imagini cu şeful de la GSP, înainte de accident. Nu există urme de frânare – VIDEO

joi, 07 decembrie 2023, 15:01
1 MIN
 Ultimele imagini cu şeful de la GSP, înainte de accident. Nu există urme de frânare – VIDEO

Ultimele imagini cu redactorul-şef adjunct al GSP înainte să intre cu maşina într-un stâlp, în zona Cernica, au fost prezentate, joi, la Antena 3.

În clipul video de mai jos sunt momentele dinaintea impactului violent în care a fost implicat Bogdan Stamatoiu.

Jurnalistul este în stare gravă la spital, iar poliţiştii încearcă să afle acum dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere.

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, se pare că Bogdan Stamatoiu venea dinspre Bucureşti spre Călăraşi, opreşte într-un sat şi decide să întoarcă maşina. Se întoarce spre Bucureşti şi la doar şase minute mai tâziu, autorităţile primesc apelul la 112.

Bogdan Stamatoiu intrase cu maşina într-un stâlp şi, potrivit informaţiilor Antena 3, viteza pe care o avea la momentul impactului a fost de 110 km/h.

De asemenea, potrivit unor surse apropiate anchetei, la faţa locului nu au fost găsite urme de frânare, astfel că autorităţile iau în calcul şi varianta unei sinucideri.

Impactul maşinii cu stâlpul de electricitate a fost atât de puternic, încât motorul autoturismului a fost aruncat la câţiva metri depărtare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii