Un bărbat care a fost înmormântat în urmă cu patru luni şi-a făcut apariţia într-un cimitir

joi, 23 iulie 2020, 07:29
2 MIN
 Un bărbat care a fost înmormântat în urmă cu patru luni şi-a făcut apariţia într-un cimitir

O familiea avut un adevărat şoc când a descoperit că o rudă a lor, un bărbat de 40 de ani, pe care credeau că l-au îngropat în urmă cu patru luni, este cât se poate de viu.

Fostul profesor Mohammed el-Gammal a fost îngropat în martie 2020 şi după patru luni omul a apărut, viu şi nevătămat, spre surpriza imensă a tuturor într-un cimitir al unei localităţi de la periferia capitalei Cairo. Era slab, tras la faţă, a fost dus imediat la postul de poliţie cel mai apropiat.    Nu era prima dată când dispărea, el având o maladie psihică. Şi în trecut mai plecase de acasă şi familia, pentru o perioadă, nu ştia nimic de el, transmite Digi24.   

La începutul anului, absenţa sa a durat mai mult decât de obicei. Familia a continuat să-l caute peste tot, până când un telefon de la un spital i-a informat că un cadavru neidentificat tocmai a ajuns la morgă.   Familia s-a dus imediat acolo. Rudele au crezut că-l recunosc pe Mohammed el-Gammal. Toţi, cu excepţia uneia dintre surorile sale, care a rămas cu o urmă de îndoială că bărbatul mort de la morgă e cu adevărat Mohammed.    Presa locală a scris că s-a făcut şi o analiză ADN, dar familia nu a primit niciodată rezultatul.  Aşa că funeraliile au avut loc la 21 martie. Acum rămâne de stabilit cine era totuşi bărbatul îngropat în locul lui Mohammed. Autorităţile au deschis o anchetă, scrie ouest-france.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii