Un magazin caritabil din sud-estul Angliei le cere oamenilor să doneze jucării sexuale

sâmbătă, 28 octombrie 2023, 15:52
1 MIN
 Un magazin caritabil din sud-estul Angliei le cere oamenilor să doneze jucării sexuale

Clienţii Barnardo’s, un magazin din sud-estul Angliei au fost rugaţi să se abţină de la donarea de „ajutoare maritale” folosite şi nefolosite, deoarece acestea „nu sunt chiar genul de jucării pe care le căutăm” relatează Sky News.

Un magazin de caritate le-a cerut oamenilor să nu doneze jucării sexuale după donaţii recente din această sferă. Într-o postare pe reţelele de socializare, filiala lui Barnardo din Gorseinon, Swansea, a dorit să le reamintească oamenilor că este o organizaţie de caritate pentru copii. Şi a spus că are o „gamă de vârste” în echipa sa de voluntari.

„Prin urmare, vă rugăm să vă abţineţi de la donarea „ajutoarelor maritale” folosite şi neutilizate”, a spus filiala într-un comunicat. Clienţilor li s-a amintit, de asemenea, că sucursala are CCTV „pentru ca aceste articole să poată fi urmărite până la proprietari”.

Potrivit site-ului lui Barnardo, alte articole pe care filialele sale nu le pot accepta includ scaune de înălţare auto, saltele, pături electrice şi produse albe precum maşini de spălat sau frigidere. Un purtător de cuvânt al Barnardo’s a spus că organizaţia de caritate a fost „întotdeauna foarte apreciată de donaţiile din partea comunităţii” „Dar este corect să spunem că aceste articole nu sunt chiar genul de jucării pe care le căutăm”, au adăugat ei.

SURSA: G4MEDIA

Comentarii