Un şofer fără permis a încercat să scape cu fuga

marți, 07 septembrie 2021, 01:50
1 MIN
 Un şofer fără permis a încercat să scape cu fuga

Siguranţa participanţilor la traficul din oraş continuă să fie pusă în pericol de cei care se urcă la volan fără să deţină un permis de conducere. Un nou astfel de caz a fost identificat pe strada Ciric în seara zilei de duminică, după o urmărire în trafic. 

Puţin după orele 21:00, poliţiştii de la Secţia 4, însoţiţi de un jandarm, au vrut să oprească o maşină pentru că nu avea montate plăcuţele de înmatriculare. Cu toate că au fost efectuate semnalele regulamentare de oprire, bărbatul în vârstă de 41 de ani a refuzat să fie tras pe dreapta şi a demarat în trombă. După o urmărire de câteva minute, "şoferul" şi-a abandonat maşina în apropierea unui club de noapte şi a încercat să se facă nevăzut.

Oamenii legii au reuşit cu rapiditate să îl imobilizeze, iar ieşeanul a fost condus la secţia de poliţie pentru verificări. În urma acestora, poliţiştii au constatat că bărbatul nu avea un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt pentru care s-a ales cu un dosar penal pentru infracţiunea săvârşită. 

Comentarii