Un şofer pensionar a intrat pe contrasens pe DN 24C izbind în plin un microbuz şcolar

sâmbătă, 09 iunie 2018, 01:50
2 MIN
 Un şofer pensionar a intrat pe contrasens pe DN 24C izbind în plin un microbuz şcolar

Au fost patru victime: trei dintre cei răniţi sunt din autoturismul condus de pensionar, în timp ce, din microbuz, doar un elev de 12 ani s-a rănit uşor. Accidentul a avut loc la Bivolari.

Un accident rutier cu patru victime a avut loc în cursul după-amiezii de ieri pe DN 24C, în Bivolari, în jurul orei 13.50. În urma impactului dintre două maşini, un microbuz şcolar şi un autoturism, un copil şi trei adulţi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din primele informaţii, se pare că autoturismul a intrat în coliziune cu microbuzul care circula regulamentar, primul intrând în mod inexplicabil pe contrasens şi tamponându-se frontal cu microbuzul. Şoferul autoturismului, un pensionar de 71 de ani, a fost adus de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU), a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi cu o contuzie toraco-abdominală şi o contuzie lombară.

Unul dintre pasagerii ace­leiaşi maşini, o femeie în vârstă de 49 de ani, a fost transportată tot de către SAJ la UPU, unde s-a constatat că avea un traumatism cranio-cerebral fără pierdere a cunoştinţei, o contuzie la nivelul cotului drept şi o alta la nivelul piciorului drept. O altă victimă, un bărbat, tot din autoturism, a fost adus de asemenea la Spitalul „Sf. Spiridon“, cu fracturi costale şi traumatism de bazin. „Femeia care era pasager în spate a fost transportată după primirea îngrijirilor medicale la Spitalul Sf. Spiridon.

O altă victimă, un bărbat de 76 de ani, a fost dirijat către centrul de prmanenţă din Bivolari, iar ulterior a fost trimis cu echipaj SAJ pentru a-l transporta la Iaşi, la aceeaşi unitate medicală“, a precizat Nicolai Pralea, asistent me­dical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. Copilul accidentat, în vârstă de 12 ani, care era în microbuzul şcolar, a scăpat doar cu câteva zgârieturi şi o plagă la nivelul buzei, şi s-a decis trimiterea acestuia la Centrul de permanenţă „Bivolari“. (Andreea ANTON, Mădălina OLARIU)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii