UPDATE: O maşină în care se aflau cinci tineri din Huşi a aterizat în peretele unei case

duminică, 23 mai 2021, 07:37
2 MIN
 UPDATE: O maşină în care se aflau cinci tineri din Huşi a aterizat în peretele unei case

Un accident rutier soldat cu cinci victime a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 5,44, în Gorban-Răducăneni. 

UPDATE: Dintre cei trei tineri din accidentul de dimineaţă aduşi în Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul “Sfântul Spiridon”, unul de 20 de ani, în comă, cu traumatism cranio cerebral şi o fată conştientă tot cu traumatism cranio cerebral vor fi transferaţi la Spitalul de Neurochirugie “Nicolae Oblu” Iaşi. La UPU de la Spiridon rămâne doar o tânără cu un traumatism la unul dintre braţe.

UPDATE: Poliţiştii au deschis un dosar de urmărire penală pe numele şoferului. El avea o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

TEXT INITIAL: Şoferul unei maşini în care se aflau doi bărbaţi şi trei femei cu vârste cuprinse între între 20 şi 26 de ani a pierdut controlul autoturismului, maşina s-a răsturnat, iar din inerţie a lovit o casă situată în apropierea drumului. Două persoane au rămas prinse în maşina contorsionată, iar una dintre ele era inconştientă când au ajuns salvatorii. Cele cinci persoane se întoarcea de la discotecă şi mergeau de la Răducăneni la Huşi. La locul accidentului au fost dirijate cinci maşini de prim ajutor. Trei dintre victime au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului “Sfântul Spiridon”, iar două au fost duse la Spitalul din Huşi.

Cititi si: Prăpăd pe europeană. Şoferul unui Logan a murit după ce masina sa s-a izbit de un Audi

Cititi si: Detaliu inedit la accidentul de pe europeană: Numărul de la Audi s-a imprimat pe portiera Logan-ului

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii