VIDEO: Beat mort, făcea ture cu maşina pe Pietonal la 5 dimineața. A dărâmat popicii

luni, 04 decembrie 2017, 03:00
2 MIN

Bărbatul a fost prins în cele din urmă de poliţişti lângă Casa Pătrată. A motivat că nu a mai fost de mult prin Iaşi şi nu ştia schimbările din trafic.

Fiul unui om de afaceri din Holboca, beat criţă, a dărâmat barierele de protecţie ale pietonalului bulevardului Ştefan cel Mare şi şi-a făcut de cap cu maşina prin centrul municipiului, pe Pietonal. Sebastian Constantin Ursu, în vârstă de 32 de ani, a intrat pe pietonal joi dimineaţa, la ora 5, dinspre strada Colonel Langa, cea care desparte Catedrala Catolică de Mitropolie. Ursu a pătruns pe Pietonal, a mers către Prefectură, şi a reuşit să pătrundă în parcarea din faţă, aici fiind oprit de către poliţiştii locali. Tânărul inconştient le-a precizat poliţiştilor de la Secţia 3 că nu a fost în ultimii ani în Iaşi şi nu mai cunoştea sistematizarea. Acesta a fost reţinut de către poliţişti, care i-au găsit o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă aproximativ dublu în sânge.

De la minutul 0:00 până la minutul 0:17

De la minutul 3:03 până la minutul 3:10

De la minutul 3:22 până la minutul 3:32

De la minutul 3:53 până la minutul 5:05

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că şoferul, un tânăr de 32 de ani din comuna Holboca, în timp ce ar fi condus o autoutilitară pe strada Colonel Langa, dinspre strada Sfântul Andrei către bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, ar fi intrat în coliziune cu un pilon montat pentru restricţionarea traficului rutier în zonă, ar fi pătruns pe Pietonal şi şi-ar fi continuat deplasarea, fiind oprit ulterior de către poliţiştii locali. Având în vedere că şoferul prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat, iar rezultatul a fost cu mult peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii