VIDEO Feli Donose, fără public la concertul anunțat de Crăciun la Ploiești

joi, 29 decembrie 2022, 13:27
1 MIN
 VIDEO Feli Donose, fără public la concertul anunțat de Crăciun la Ploiești

Feli Donose a avut de susținut un concert, de-a dreptul senzațional, la Ploiești, în cadrul Târgului de Crăciun organizat de municipalitate. Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului, motiv pentru care vedeta a fost nevoită să își petreacă timpul alături de câțiva fani care au venit să o asculte.

@m.m1halc3a Multumim, @felidonose ! Esti cea mai tare! ❤️ #concert #craciun #ploiesti #2022 ♬ original sound – MariaM

Cu siguranță Feli nu va uita prea curând experiența pe care a avut-o anul acesta la unul dintre concertele pe care le-a susținut în perioada sărbătorilor de iarnă. Dacă până acum a reușit să strângă sute de persoane la spectacolele sale, din păcate, de această dată foarte puțini au ales să îndure frigul și să se bucure de melodiile sale.

Evenimentul a avut loc pe data de 22 decembrie 2022, când Feli ar fi trebuit să susțină un concert impresionant la Târgul de Crăciun din Ploiești. Din păcate, ploieștenii au ales să stea acasă, în loc să participe la un spectacol gratuit de-al artistei.

Imaginile care au devenit virale pe TikTok scot la iveală faptul că Feli nu pare deloc deranjată de faptul că nu este înconjurată de foarte multe persoane, așa cum se întâmplă de obicei. Artista a coborât de pe scenă și a cântat alături de cei care au venit să o asculte și să o vadă. În timpul reprezentației, Feli le-a îmbrățișat pe fete și a dat mâna cu toți băieții.

Mai mult, pe gandul.info

Comentarii