VIDEO – Momentul în care un tânăr de 21 de ani se izbeşte mortal cu maşina de un sens giratoriu

luni, 16 ianuarie 2023, 20:15
2 MIN
 VIDEO – Momentul în care un tânăr de 21 de ani se izbeşte mortal cu maşina de un sens giratoriu

Au apărut primele imagini cu momentul teribilului accident în urma căruia un tânăr de doar 21 de ani din Sebeş şi-a pierdut viaţa. Maşina condusă de acesta a intrat cu viteză într-un sensul giratoriu.

Momentul impactului devastator fiind surprins de camerele de supraveghere din zonă. Maşina condusă de acesta s-a apropiat cu viteză foarte mare, a agăţat o bordură şi un stâlp de iluminat şi apoi s-a izbit cu putere de sensul giratoriu şi s-a răsturnat la marginea acestuia. Martori oculari susţin că avea peste 100 de kilometri pe oră. Tânărul a fost scos din maşină şi au fost aplicate manevre de resuscitare de către medici, dar, din nefericire, viaţa sa nu a putut fi salvată, conform ziare.com. Apropiaţii băiatului au luat în calcul mai multe variante: o posibilă sinucidere, un episod de epilensie sau teribilismul.

Tanarul implicat in teribilul accident era din Sebes si avea doar 21 de ani

”Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că evenimentul rutier a avut loc la intrarea în sensul giratoriu. Un tânăr de 21 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Sibiu – Sebeş, a intrat în coliziune cu sensul giratoriu din intersecţia străzilor Lucian Blaga cu Drumul Sibiului, răsturnându-se pe acesta. În urma impactului, tânărul a intrat în stop cardio-respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, efectuate de echipajul medical sosit la faţa locului, a fost declarat decedat. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, urmând a se stabili împrejurările în care a avut loc acest eveniment rutier”, a transmis IPJ Alba.

 

Comentarii