VIDEO: Profesorul-preot filmat în timp ce se masturba în fața elevilor a demisionat

vineri, 19 ianuarie 2018, 10:52
2 MIN
 VIDEO: Profesorul-preot filmat în timp ce se masturba în fața elevilor a demisionat

Profesorul-preot, filmat în timp ce se masturba în fața elevilor de la Liceul Tehnologic ”Nicolae Teclu” din Copşa Mică, și-a dat demisia. Acesta lucra în învățământ de 15 ani.

Acuzații extrem de grave la un liceu din localitatea sibiană Copșa Mică. Un profesor de religie, care este și preot, e acuzat de părinții unei eleve că s-a masturbat la școală, chiar în timpul orelor. Acesta a fost filmat în momentul în care făcea gesturile obscene. S-a deschis o anchetă în acest caz.

O elevă a filmat totul şi a trimis imaginile colegilor săi. Mai departe, o fată din aceeaşi clasă i-a arătat filmările mamei sale. Scandalizată, femeia a luat imediat legătura cu diriginta clasei, însă, în loc să se ia măsuri împotriva profesorului, diriginta ar fi încercat să o convingă pe mama elevei să nu spună nimic mai departe, bărbatul fiind totodată şi preot cu parohie.

Mama fetei este decisă să depună plângere la Poliție și spune că nu își va mai lăsa fata la școalăpână când nu va pleca profesorul-preot.

Între timp, Ministerul Educaţiei au deschis o anchetă la nivelul unității școlare, iar diriginta clasei a fost reclamată pentru că nu a informat nici conducerea școlii și nici Inspectoratul Școlar.

b1.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii