Violul virtual: s-au cunoscut pe internet şi au făcut sex la stână. Agresorul, găsit despuiat în boscheți

marți, 30 iunie 2020, 01:50
2 MIN
 Violul virtual: s-au cunoscut pe internet şi au făcut sex la stână. Agresorul, găsit despuiat în boscheți

O femeie a reclamat în toiul nopţii că este violată, apoi, apelul telefonic s-a întrerupt. 50 de poliţişti, jandarmi şi pompieri l-au căutat pe bărbat. După ce l-au găsit, au constatat că femeia şi-a retras plângerea.

Doi iubiţi au pus pe jar autorităţile din Iaşi: ea a reclamat că este violată, apoi, după îndelungi căutări pe dealurile din comuna Cozia, au fost găsiţi. A doua zi, femeia şi-a retras plângerea. Întâmplarea a avut loc în noaptea de duminică, iar protagonişti sunt proprietarul unei stâne din Cozia, în vârstă de 51 de ani, şi o femeie de 38, din municipiul Iaşi. Cei doi s-au cunoscut pe Internet, iar cât bărbatul a lucrat în Italia, cei doi au ţinut legătura online. Bărbatul revenise de curând în ţară, iar femeia a mers la el, la stână.

La un moment dat, femeia a sunat la 112 reclamând că este violată şi i se descarcă telefonul. La faţa locului au fost trimişi poliţişti de frontieră cu camere de termoviziune, jandarmi, pompieri şi poliţişti. “La data de 29 iunie, poliţiştii Secţiei 6 Rurale Răducăneni au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o femeie, despre faptul că ar fi fost violată de către un bărbat, iar în prezent se află în extravilanul localităţii Cozia.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti a fost identificat bărbatul de 51 de ani, bănuit de comiterea faptei, care a fost depistat ascuns la aproximativ 1,5 kilometri de stână. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar cercetările continuă sub coordonarea procurorilor unităţii de Parchet competente”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Căutările au fost făcute de peste 50 de poliţişti, pompieri, pe un câmp şi prin pădurile din zonă. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii