EXCLUSIV – VIDEO: Un bărbat a dărâmat popicii și a intrat cu autoutilitara pe Pietonal

duminică, 03 decembrie 2017, 12:00
1 MIN

Un incident care putea avea urmări tragice s-a petrecut pe 1 decembrie, în jurul orei 5:00, în zona centrală a Iașului. Un individ a trecut cu autoutilitara de filtrele de protecție și a încercat să pătrundă pe Pietonal, acolo unde urmau să aibă loc manifestările de Ziua Națională la care au participat mii de oameni.

De la minutul 3:03 până la minutul 3:10

De la minutul 0:00 până la minutul 0:17

De la minutul 3:22 până la minutul 3:32

De la minutul 3:53 până la minutul 5:05

Șoferul are 32 de ani, se numește Sebastian Constantin Ursu și este fiul unui afacerist din Holboca, care deține mai multe magazine. El se urcase beat la volan, având o alcoolemie urașă, de 1,05 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul conducea o autoutilitară Volkswagen pe Sfântul Andrei, a ieșit pe strada Colonel Langa, iar la intersecția cu bulevardul Ștefan cel Mare a trecut de filtrele de protecție din zona Pietonalului și Prefecturii (a dărâmat popicii), ajungând în zona centrală, în parcarea Prefecturii.

Nu se știe deocamdată ce intenții avea. Din fericire, el a fost prins de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Nu au existat victime. Șoferul le-a mărturisit polițiștilor că timp de doi ani a fost plecat în străinătate și că nu cunoștea Iașul.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii