(FOTO-UPDATE) Familie din Bucium jefuită și tăiată în casă de trei indivizi cu cagule pe față

miercuri, 14 iulie 2021, 14:11
1 MIN

Doi soți care locuiesc în Bucium au avut pate de un jaf violent noaptea trecută. Trei indivizi cu cagule pe față au intrat în casă, i-au bătut, iar pe soț l-au rănit cu un cuțit.

UPDATE: Familia jefuită locuia într-o zonă izolată din Bucium, în apropierea căminului de bătrâni. Accesul la locuinţă se poate face doar cu ATV-ul sau pe jos, cea mai apropiată casă fiind la circa un kilometru distanţă. Este astfel de înţeles motivul pentru care hoţii au pus ochii pe această proprietate. De dimineaţă, poliţiştii au prelevat amprente de pe uşa de fier a caseI şi din interiorul imobilului. Suspecţii sunt căutaţi la această oră de anchetatori.

STIRE INITIALA: Potrivit polițiștilor, jaful a avut loc în jurul orei 23.00. Tâlharii au furat banii din casă folosind amenințări.

”A fost constituită o echipă complexă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Secția 5 Politie și Biroului de Investigații Criminale Iasi care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie in vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală”, ne-au transmis repreprezentanții IPJ Iași.

Victima a fost transportată la spital pentr a primi îngrijiri medicale.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii