FOTO: Videochat-ista erotică cu sparanghel Loghin, dusă de acest polițist ieșean la raclă ”pe scurtătură”

miercuri, 14 octombrie 2020, 19:38
1 MIN
 FOTO: Videochat-ista erotică cu sparanghel Loghin, dusă de acest polițist ieșean la raclă ”pe scurtătură”

”Polițistul din imagine este foarte ocupat să facă un selfie cu experta in videochat erotic Oana Lovin, care taman anul acesta, din smerenie și credință în Dumnezeu, s-a gândit să vină în pelerinaj la Sfânta Parascheva, împreună cu colega ei de circ stradal, Codruța Cerva”, scrie pe pagina de Facebook Reset.

”Agentul din imagine nu doar s-a limitat să se fotografieze cu diva, ci le-a condus până la raclă, "pe scurtătură", pe cele două drept-credincioase "de ocazie" venite de la București, încălcând măsura restrictivă aplicată pelerinilor din afara Iașului.

După aceea, știm ce a urmat: câțiva agitatori au făcut scandal în fața Mitropoliei, s-au imbrincit cu jandarmii suficient cât să incite spiritele, pentru ca apoi autoritățile să cedeze”, mai scrie în postare.

Poliția din Iași face acum verificări pentru a stabili în ce condiții au intrat cele două în zona restricționată, au declarat surse oficiale pentru G4Media.ro.

Oana Elena Lovin se prezintă pe Facebook drept ”@FataCuSparanghel · Personalitate jurnalistică”, iar notorietatea ei a crescut după mitingul ”anti-dictatură” din 18 mai organizat după impunerea restricțiilor în data de 15 mai. Pe internet au apărut imagini cu ea practicând video-chat.

Comentarii