„Palmaresul” șoferului care a ucis o femeie cu 3 minute înainte de Anul Nou: 45 de sancţiuni

sâmbătă, 06 ianuarie 2018, 02:59
2 MIN
 „Palmaresul” șoferului care a ucis o femeie cu 3 minute înainte de Anul Nou: 45 de sancţiuni

Cele mai multe dintre sancţiuni erau pentru viteză şi neacordare de prioritate.

Tânărul din Moţca care a ucis cu maşina o femeie aflată pe marginea străzii, apoi a fugit, avea zeci de sancţiuni rutiere la activ, în ultima perioadă. În ultimii cinci ani, tânărul în vârstă de 27 de ani a fost amendat în trafic de 45 de ori, cele mai multe sancţiuni rutiere fiind pentru viteză excesivă sau pentru neacordare de prioritate. De asemenea, în momentul în care a accidentat pietonul, care ulterior a decedat, avea carnetul de conducere reţinut, tot pentru viteză excesivă.

În prezent, şoferul se află în arest preventiv pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi condu­cere fără permis. Accidentul a avut loc cu câteva minute înainte de trecerea dintre ani, apelul fiind la ora 23.57.

„La data de 31 decembrie, la ora 23.57, poliţiştii Biroului Ru­tier Paşcani au fost sesizaţi des­pre faptul că pe DN 28A, în localitatea Moţca, din ju­de­ţul Iaşi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu de­cesul unei persoane, iar şoferul a părăsit locul accidentului. Din primele cer­cetări efectuate la faţa locului a rezultat că femeia se afla pe partea carosabilă şi ar fi fost acroşată de un auto, care şi-ar fi continuat deplasarea. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, la data de 1 ianuarie 2018 a fost identificat presupusul conducător auto, un tânăr în vârstă de 27 de ani, despre care existau indicii că urma să părăsească ţara. Acesta a fost depistat de către poliţiştii postului de poliţie Moţca, chiar pe raza comunei“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Ulterior, poliţiştii au găsit autoturismul cu care s-a produs accidentul în municipiul Roman, din judeţul Neamţ.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii