VIDEO Bătaie cu pumni și picioare între eleve, la o școală din Timiș

joi, 17 iunie 2021, 20:10
1 MIN
 VIDEO Bătaie cu pumni și picioare între eleve, la o școală din Timiș

Anchetă la o școală din orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș, după ce două eleve de clasa a VI-a s-au bătut marți, relatează Timiș Online. Scenele violente au fost filmate chiar de colegii celor două fete.
 

Incidentul a avut loc la Școala Gimnazială nr. 2 din localitatea Sânnicolau Mare. Cele două eleve din clasa a VI-a s-au luat la bătaie, iar una dintre fete a fost trântită la pământ și lovită cu pumnii și picioarele și de alte colege.

Scenele au fost filmate chiar de elevi, iar directorul școlii nu a știut ce s-a întâmplat. Inspectoratul Școlar Timiș a demarat o anchetă.

„Directoarea a interogat diriginții. Nu a știut despre întâmplare, a înțeles că s-a întâmplat ieri (marți – n.r.), înainte de orele de curs. În orice caz, trebuie să fie un paznic, o îngrijitoare, cineva acolo. Mâine (joi – n.r.) îmi va face o informare și se va face o comisie de cercetare pentru aplicarea legislației. Trebuie să luăm măsuri din timp”, a declarat Marin Popescu, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Timiș.

În urmă cu o săptămână, pe 10 iunie, un elev de 15 ani a fost bătut de tatăl unei colege de clasă, în Ilfov.

Comentarii