(VIDEO-EXCLUSIV) Scandalul “execuţiei”. Chirica: “Social-democraţia nu s-a născut la Teleorman”

marți, 06 februarie 2018, 17:59
2 MIN
 (VIDEO-EXCLUSIV) Scandalul “execuţiei”. Chirica: “Social-democraţia nu s-a născut la Teleorman”

Primarul Mihai Chirica a avut în această seară o primă reacţie în scandalul privind posibila excludere a sa din PSD.

Primarul Mihai Chirica a comentat în această seară posibilitatea excluderii sale din PSD. Edilul a făcut declarațiile după o dezbatere publică pe tema bugetului local, fiind interpelat pe subiect de „Ziarul de Iași”.

„Am auzit și eu zvonurile astea referitoare la o asemenea posibilitate. Eu nu am înțeles despre care PSD vorbim, despre PSD-ul organizației care m-a propus să fiu primar sau despre PSD-ul lui Dragnea căruia nu-i convine că mai sunt și oameni cu puncte de vedere. Dacă vrea să distrugă social-democrația, nu o să poată pentru că social-democrația nu s-a născut la Teleorman. Sunt diverse voci care spun că aproape acum 120 de ani s-a născut tot prin zona Moldovei. Dar, sigur, asta depinde foarte mult și de viziunea colegilor mei”, a declarat primarul Mihai Chirica pentru „Ziarul de Iași”.

Întrebat ce cale politică va alege dacă va fi exclus, Mihai Chirica a răspuns că nu ia în calcul o asemenea opțiune întrucât ea nu există.

„Eu mă gândesc că mai există un dram de rațiune”, a conchis social-democratul, întrebat dacă e sigur că nu va fi exclus din partid.

Alături de Mihai Chirica ar urma să mai fie sancționați cu excluderea doi apropiați ai acestuia: Gabriel Harabagiu (viceprimar) și Sorin Iacoban (fost deputat). Conform unor surse din partid, Comisia de Etica a decis să propună aceste sancţiuni Biroului Permanent Judeţean care urmează să se întrunească în următoarele zile.

Mai multe detalii despre situația din PSD Iași puteți citi în ediția de mâine a „Ziarului de Iași”.

Citeste aici mai multe detalii despre noul scandal.

Comentarii